Úvod > Blog
 

Darček k objednávke

Všimli ste si, že si k zakúpenému produktu z našej ponuky môžete vybrať darček zdarma? Pri väčine produktov nájdete vľavo dole pod obrázkom rolovacie okienko s názvom "Špeciálna ponuka pre vás". Tu si môžete pri zakúpení daného produktu vybrať darček zdarma, alebo za špeciálnu cenu. 

 

Celý článok...
 

Čakajú Vás dlhé letné večery s deťmi?

Čakajú Vás prázdniny s deťmi? Nezabudnite na to, že počas letných prázdnin sa stáva, že sme s deťmi na výletoch často až do zotmenia. Preto je vhodné zbaliť každému malému dobrodruhovi do ruksačika detskú čelovku s milými zvieracími motívmi. 

Celý článok...
 

Povinné osvetlenie bicykla

Vedeli ste, že osvetlenie bicykla patrí medzi povinnú výbavu cyklistu? Cyklista je povinný mať počas jazdy za zníženej viditeľnosti bicykel vybavený svietidlom svietiacim dopredu bielym svetlom a svietidlom svietiacim dozadu červeným svetlom. Svietidlo je nutné mať na bicykli pevne uchytené a taktiež musí byť vybavené zdrojom elektrického prúdu, ktorý  zabezpečí svietivosť svietidiel minimálne po dobu 1,5 hodiny bez prerušenia. Obe svietidlá, predné aj zadné, musia byť za tmy viditeľné minimálne na vzdialenosť 150m. 

Celý článok...
 

Naše svietidlá využíva aj armáda a policajné zložky

Na trhu sa dnes objavuje obrovské množstvo produktov, ktoré sa líšia nielen cenou, ale aj kvalitou. Určite už má každý z Vás skúsenosť s nejakým lacným a nekvalitným produktom. Vzhľadom na túto širokú ponuku a množstvo predajcov a e-shopov je ťažké správne vybrať a neurobiť chybu. My našu ponuku ručných LED bateriek zameriavame predovšetkým na vysokokvalitné produkty svetoznámych značiek.

Celý článok...
 

Dlho očakávaná novinka Klarus XT12GT je už tu

Na náš trh prišla novinka od známeho svetového výrobcu ručných LED bateriek Klarus. Jedná sa o model Klarus XT12GT, ktorý Vás zaujme svojim extrémnym výkonom 1600lm a dosahom svetla až 603m. Svietidlo používa výkonnú LED XHP35 HI D4 a je napájané batériami/akumulátormi typu 18650 alebo CR123A. K svietidlu je dodávaný aj USB kábel, vďaka ktorému je možné nabíjanie priamo v tele svietidla. XT12GT disponuje 6 režimami, pričom dva z nich sú zábleskové - STROBO a SOS. Aj vďaka tomu uspokojí potreby jednak vášnivých nadšencov ručných LED bateriek ale aj laikov, ktorý potrebujú svietidlo využívať len príležitostne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia